Wanneer sterven dichtbij komt
en je kunt op niemand terugvallen
 Vrijwilliger worden bij NAbij

Wat leuk dat je interesse hebt om je aan te sluiten bij NAbij. 


Op deze pagina vertellen we je meer over ons werk en wat jij voor de medemens kunt betekenen.


Met een hecht team ondersteunen wij mensen in de laatste fase van hun leven, mensen die niet terug kunnen vallen op voldoende ondersteuning in de directe omgeving. Onze ondersteuning op vrijwillige basis is heel divers; dat kan variëren tot een bezoek, meegaan naar arts of onderzoek, maar ook waken in het laatste stukje van het leven.


Het werk bij NAbij vraagt veel en daarom start je eerst met een basistraining. Deze training bestaat uit zes avonden waarin we dieper ingaan op belangrijke thema’s zoals kwetsbaarheid en schaamte, verlies etc.


De coördinator bij NAbij is de schakel tussen de verwijzer, de zorgvrager en jou. Daarbij bewaakt de coördinator het proces en zorgt ervoor dat jij binnen NAbij je werk goed kan uitvoeren.


Het voordeel om je aan te sluiten bij NAbij is dat jij bepaalt wanneer je ingezet wilt worden. Bij een aanvraag voor ondersteuning overleg ik altijd eerst met jou of het past en ook qua tijd uitkomt. Daarnaast is NAbij een organisatie die geen hiërarchie kent, samen maken we NAbij en daar ben jij een belangrijk onderdeel van. Naast het belangrijke werk dat wij doen, organiseren wij ook themabijeenkomsten en activiteiten om elkaar beter te leren kennen en elkaar regelmatig te ontmoeten.


Steeds vaker doen mensen een beroep op ons voor extra ondersteuning. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, betrokken en enthousiaste mensen met het hart op de juiste plaats, die ons team komen versterken en er willen zijn voor een medemens.


Door je aan te sluiten bij NAbij maak jij het verschil.


Zullen wij binnenkort eens afspreken om kennis te maken? Mail of bel mij voor een afspraak.


Je kunt contact met onze coördinator Suzanne van de Wiel opnemen door te bellen naar 085 0163333 (op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur) of te mailen naar info@nabij.nu